Известие

Collapse
No announcement yet.

нестабилна задница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не сканирах цялата фактура за да не правя реклама, макар, че фирмета е представена официално тук:
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Усещам как тая тема повежда колоната.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

На една такава фактура може да е написано всичко./греда е мн. относително понятие за някои майстори/.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
          На една такава фактура може да е написано всичко./греда е мн. относително понятие за някои майстори/.
          Е, ми нищо друго не ми остава, освен да ти кажа да си даваш два бона за тази греда и толкова.
          sigpic

Comment

Задния мост дори ако го вънеш на вторични ще вземеш повече от 120 кинта
            alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              Усещам как тая тема повежда колоната.
              Ааа тя колоната отдавна е поведена.Тая снимка дето е на предишната страница,е на едната.После се заиграх и на другата
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Не сканирах цялата фактура за да не правя реклама, макар, че фирмета е представена официално тук:
                добре де, тя само една биалетка от зад е 150-160лв

как може целия мост (ако това дето са хванати задните носачи, което се лови за купето) да струва по малко ?

да нее някоя щангичка да са имали предвид под "греда"
                ...

то сичко е греда де
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                  добре де, тя само една биалетка от зад е 150-160лв

как може целия мост (ако това дето са хванати задните носачи, което се лови за купето) да струва по малко ?

...

то сичко е греда де
                  Колега нещо си се объркал за биелетката - най-скъпата, която успях да намеря беше 22 лв.
                  AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                    ...

то сичко е греда де
                    Ето я щангичката !!!
                    Хората ми я баха натоварили в багажника и още я пазя, защото мисля да я използвам на вилата за щурц над едни отвор за врата.
                    Както искате я наричайте, но започвам вече да съжалявам защо се обадих - мислих си, че правя добро, а то излезе ....
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Ето я щангичката !!!
                      Хората ми я баха натоварили в багажника и още я пазя, защото мисля да я използвам на вилата за щурц над едни отвор за врата.
                      Както искате я наричайте, но започвам вече да съжалявам защо се обадих - мислих си, че правя добро, а то излезе ....
                      я гледай какъв готин детайл - ич не го зазидвай за щурц щото ще трябва да го режеш - по-добре си направи масичка от него - мини го на песъкоструй ище стане супер - имаше преди много години едни пичове дето изпозлваха коксова шлака за абразив за песъкоструйната им машина - ставаше фантастичен метален шагрен (кадифе от метал) невероятно беше ... е това беше като се занимавах с интериорен дизайн някога правех такива детайли.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Искам да купя този детайл /НОВ/ за тази сума от 130 лева Колега Олд Алфис!Би ли ми помогнал?нНе се шегувам и говоря съвсем сериозно!!!Аз също имам проблеми с тези тампони!Поздрави!!!
                        5 Ланчии зад гърба си!
                        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          я гледай какъв готин детайл - ич не го зазидвай за щурц щото ще трябва да го режеш - по-добре си направи масичка от него - мини го на песъкоструй ище стане супер - имаше преди много години едни пичове дето изпозлваха коксова шлака за абразив за песъкоструйната им машина - ставаше фантастичен метален шагрен (кадифе от метал) невероятно беше ... е това беше като се занимавах с интериорен дизайн някога правех такива детайли.
                          Няма да мога да се пласирам с този профил, защото мой втори братовчед на етажа под мен изпова за масичка двигател, когато се събира с приятели в двора на блокчето през лятото.
                          sigpic

Comment

Ето я щангичката !!!
                            аз просто се чудех, не съм го оспорвал, не го приемай така

дам, тва си е баш баш ... гредата
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

пичове имам алфа ромео 166 2.4 jtd 140 ps окачването е много зле и не знам кой може да го направи в добрич аи аз съм на 19 не сум толкова компетентен
                              единственото здраво нещо е накрайниците и амортисьорите като изкючим предните 2 пружини ако може някой да ме посаветва ще ви бъда много благодарен

Comment

Първоначално публикувано от Venelin.Todorov Покажи съобщение
                                пичове имам алфа ромео 166 2.4 jtd 140 ps окачването е много зле и не знам кой може да го направи в добрич аи аз съм на 19 не сум толкова компетентен
                                единственото здраво нещо е накрайниците и амортисьорите като изкючим предните 2 пружини ако може някой да ме посаветва ще ви бъда много благодарен
                                в Добрич няма кой да се отзове но потърси френдовете из Варна, Бургас и Поморие иначе в София сме специалисти по възстановяване на такива детайли но ако искаш да идваш тук е необходимо адски добре да си направиш сметката ...

Comment

Working...
                                X